Update:

Functies uit de opleidingstabel zijn aangepast.
Bekijk de update

CKB-training om vertrouwd te raken met de vernieuwde regeling

                                                De trainingen op woensdag 13 september en 1 november 2023 zitten vol!

 

Met de introductie van de nieuwe CKB-regeling; andere indeling en scope van processen, de introductie van deelprocessen en de vernieuwde opleidingstabel, blijkt dat er veel vraag is naar een training om nog meer inzicht te krijgen in de vernieuwde regeling en de nieuwe (deel)processen en hiermee vertrouwd te raken. Medewerkers van KAM-afdelingen of ieder ander geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor een bedrijventraining, een nieuwe datum volgt op korte termijn.

 

 

Nieuwe bedrijven die het CKB-certificaat willen halen

Voor de onderaannemers die voor jullie werken is er ook een mogelijkheid zich in te schrijven voor een training mochten zij zich willen voorbereiden om zelf het CKB-certificaat voor een (deel)proces te gaan behalen. De onderaannemer moet minimaal VCA * en ISO hebben voor het werk wat ze doen. Met een checklist, een voorbeeldhandboek en een digitaal systeem met aanvullende eisen helpen wij deze bedrijven de stap te maken naar de certificering. Ze mogen zich via jullie of direct bij ons aanmelden. Voor deze training hebben we nog geen datum gepland. Zodra er genoeg aanmeldingen zijn, plannen we een datum in overleg.

 

Locatie, kosten en aanmelding

De trainingen worden gegeven op een centrale locatie in Nederland, van 09.00-16.00 uur en de kosten zijn €550,- excl. btw inclusief lunch p.p.  De training start vanaf 8 aanmeldingen en er is voor 20 personen ruimte. De trainingen zullen vaker worden gegeven en starten zodra er weer voldoende aanmeldingen zijn.  Aanmelden kan via het secretariaat van de Stichting CKB.

Overig nieuws

28.6.2023

Tijdelijke maatregel ten aanzien van kritische tekortkomingen

14.6.2023

Kiwa reikt eerste certificaat CKB 2023 uit aan FUES

1.2.2023

Stichting CKB presenteert de nieuwe Regeling 2023!