Update:

Opleidingen en functies uit de opleidingstabel zijn aangepast.
Bekijk de gewijzigde functies
Bekijk de gewijzigde opleidingen

Training voor nieuwe bedrijven die het CKB-certificaat willen halen op 12 juni 2024

De Stichting CKB wil bedrijven die zich willen laten certificeren voor het CKB-certificaat, op 12 juni 2024 een 1-daagse training aanbieden ter ondersteuning voor het opzetten en onderhouden van een managementsysteem dat voldoet aan de CKB-eisen en het goed implementeren van de VCA en ISO9001.

 

Inhoud training

De training bestaat uit een uitleg van de CKB-eisen aan de hand van een voorbeeld digitaal managementsysteem van waar het bedrijf bij kan aansluiten middels een abonnement.  De software voor dit managementsysteem is speciaal geschreven voor het beheren van documenten en het inzichtelijk maken van de status en de prestatie van processen. Met behulp van onder andere Kritische Prestatie Indicatoren (KPI), planning van taken, risico’s en kansen, auditresultaten en verbetermogelijkheden krijg je tools in handen waar je mee kunt sturen en je managementsysteem aantoonbaar kunt verbeteren. Dit geldt voor alle soorten managementsystemen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu, etc. Daarnaast kun je eenvoudig je managementsysteem beschikbaar stellen aan externen zoals je certificerende instelling.

 

Datum, locatie en kosten

De training wordt op 16 januari 2024 gegeven op de trainingslocatie in Ede.  De kosten bedragen per persoon € 550,00 excl. btw (inclusief lunch). Mocht je belangstelling hebben en ontvang je graag meer informatie of wil je je direct aanmelden, neem dan contact op met het secretariaat

Overig nieuws

17.4.2024

Laatste aanpassingen in de opleidingstabel van de CKB

18.3.2024

Komende wijzigingen in de CKB-Opleidingstabel

26.1.2024

CKB-training om vertrouwd te raken met de vernieuwde regeling: nieuwe datum 21 maart 2024